torsdag den 15. marts 2012

Mere tech end tutor

Dette indlæg har intet med vores arbejde som techtutorer at gøre, men det er så blæret en gadget, at det fortjener et indlæg på bloggen.

Lad os tage et tænkt scenario:

A: Hej med dig, længe siden
B: Ja, men har du glemt at du skylder mig 400 kroner?
A: Åhh det var en skam, jeg har ikke lige kontanter på mig.
B: Pyt med det.. JEG TAGER DANKORT!

Scenario 2:

Du er ude at spise med dine venner, regningen kommer og der ryger 5 Dankort frem, tjeneren er stresset i forvejen, så du tager regningen på dit kort, men hvordan skal de andre nu betale?

Ikke noget problem, for DU TAGER DANKORT

Løsningen hedder Izettle, det er et svensk firma som har leveret an app til både Iphone og Ipad, når man har oprettet en gratis konto, og installeret App'en får man tilsendt en dongle som går i bundstikket på både Iphone og Ipad, denne dongle er intet mindre end en chipkort læser, og du kan nu tage betaling, som bliver øverført direkte til din konto, den eneste omkostning er transaktionsgebyret på 1,50 kr. + 2,75% af beløbet, altså samme gebyr som der normalt er på udenlandske kreditkort.
Ingen opstartsomkostninger, intet abonnement.. Lyder det som en reklame? Måske, jeg er i hvert fald forelsket i ideen, den kan bruges både privat og erhvervsmæssigt, og sparer en masse besvær for små erhvervsdrivende som ellers skal igennem en besværlig og kostbar proces med at lave indløsningsaftale og købe udstyr til kortlæsning.

www.izettle.com

LOVE IT!

1 kommentar: