torsdag den 5. juli 2012

En mulig afløser til office ?

Når man er studerende, så skal man skrive mange ting ned som noter, opgaver, lister, huskesedler og meget andet. De skal også bruges mange steder, som i danskfaget, historiefaget, til jobbet og i fritiden.

Hvis man skifter computer når man går hjemmefra så bliver det endnu mere komplicereret, og derfor kan man med fordel kigge lidt på Evernote.Evernote er lavet til at skrive noter ned, og sortere dem og organisere dem.
Evernote er lavet til både ipad, iphone, androidenheder, windows og mac, og det smarte er at du har en evernote konto hvor du logger ind, og derfor synkroniserer programmet automatisk dine noter på tværs af alle dine enheder, computere og styresystemer.

Med Evernote på telefonen kan du til alle tider lige slå noget op som du ved du skrev ned, for du har alle dine noter ved hånden altid. Der er også det fine ved det at du altid har en online backup og mange offline backups af dine noter.Du gør det ved at ordne dem i notebøger som fx "Dansk", "Historie", "Techtutor" og "Job".
På denne måde kan du sortere dine noter efter hvad du laver. Når du er til undervisning i historie, så klik på "Historie" og så er alle dine relevante noter samlet lige foran dig.
Nye noter vil også være lagt ind i "Historie" med det samme og du kan tilføje tags når du vil.


Du kan organisere dine noter ved hjælp af tags, som kan være ting som "bøger der skal læses", "årsplaner" og "Eksamen"
Dette gør du ved at klikke lige over noten hvor der står "click to add tags..." og så skriver du hvad der vil beskrive noten bedst, eller flere tags der handler om hvor noten er relevant.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar